Home > Diensten

Diensten

In opdracht

Bij Marjan kunt u ook een schilderij in opdracht laten maken. Vooraf wordt besproken wat de wensen zijn en indien u dit wilt komt Marjan bij u thuis om advies ten aanzien van grootte en eventueel de kleur te geven. In de afgelopen jaren heeft Marjan diverse opdrachten gemaakt, zoals landschappen, een groot zeegezicht, huisdieren, portretten. Heeft u iets in gedachten, dan kunt u dit geheel vrijblijvend bespreken.

Op zicht

Wilt u een schilderij kopen, maar twijfelt u over de keuze? Proef hangen kan ook. Dit kan voor een periode van een maand; u betaalt dan 3% huur van de verkoopprijs en ontvangt die retour indien u tot koop overgaat.  Indien uw oog op een kunstwerk gevallen is, maar het komt momenteel financieel niet zo goed uit; overleg dan met Marjan over de mogelijkheden.

Sieraden

Heeft u ook zo’n doosje met allerlei hangertjes en bedeltjes van uzelf of wellicht nog van uw moeder of oma? Dan kunt u overleggen om er zo’n leuke bedelketting met leren veters van te laten maken. Oud materiaal wordt dan aangevuld met nieuw materiaal en dat levert verrassende sieraden op.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.